top of page

CHROMA i SCANLAND Project. Fem un pas més cap al futur, unim la tradició amb la tecnologia. Des de la ferma creenc;a que les técniques manuals i tradicionals no són in­compatibles amb les tecnologies digitals unim dos mons que es retroalimenten i els milloren, obrint, a més un espai de futur i de difusió virtual que uneix imatges, coneixe­ments, técniques i informació vital pel futur del nostre patrimoni. Unim passions. Dos mons, un objectiu.

CHROMA, amb 30 anys d’experiència, és un referent de la conservació i restauració del patrimoni en les institucions públiques i privades catalanes. Les seves intervencions van des de les excavacions arqueològiques romanes, passant pel Romànic i Gòtic medieval, el Barroc civil i eclesiàstic català, fins al Modernisme, Noucentisme i l'Art Decó. Liderada per la Conservadora i Restauradora, CRISTINA THIÓ, CHROMA, ha contribuït de manera significativa a la valorització del patrimoni, dels materials, oficis i tècniques tradicionals, assessorant i formant institucions i professionals del món de l'art i de l'arquitectura: Escala Sert del COAC, Projecte Greta - Recuperació i estudi de la tradició arquitectònica-, Escola Orígens -Escola-taller de bioconstrucció-, Consorci de les Gavarres. Guanyador l’any 2019 del Premi RESTAURA de la Generalitat de Catalunya i el 2021 el premi RICHARD DRIEHAUS per la seva trajectòria de la salvaguarda del patrimoni.

ScanLAND Project amb 30 anys d’experièn-cia deriva de la topografia clàssica pionera en transformació digital i des de fa més de 12 anys especialistes en làser escàner 30, Lidar i metrologia, subministrant serveis i assessora- ment a constructores, arquitectes, enginyeries, promotores, entitats públiques i privades de la geografia espanyola, amb presència tant en la península com a les Illes Canàries.

Especialistes en la implementació de noves tecnologies i de digitalització de patrimoni.

Estrets col·laboradors amb la marca FARO i posseïdors dels últims equips disponibles tant de de mesurament làser com en llum estructurada podent generar dades amb precisions des de mil·límetres fins a micres. Equips: Làser Escàner 3D, escàners de mà, escàner de llum estructurada, mobile mapping, braços de precisió.  Especialistes en Assajos No destructius per la construcció, po- dent avaluar l’estat interior de les construc- cions sense trencament. Especialistes en programari d’edició mètrica i geoespacial.

pngwing.com(2).png
bottom of page